Ketä instanssia hyödyttää ihmisten pelottelu

Anonyymi

Maahanmuuttajat ovat valitettavasti yliedustettuina tietyissä rikostilastoissa, ja tähän asiaan pitäisi reagoida. Oikea tapa ei ole kuitenkaan syyllistää tilanteesta kaikkia maahanmuuttajia, sillä myös rehellisiä ja työtä tekeviä maahanmuuttajia on paljon. Rikollisuus ei kuulu asiaan, mikäli tarvitsee toisesta maasta apua tai lupaa työn tekemiseen tai oleskeluun.

https://www.piiakurki.fi/politiikka

Tähän turvallisuudentunteeseen on viime vuosina vaikuttanut paljon maahanmuuton negatiiviset lieveilmiöt, sekä maailmalla ja myös Suomessa alati lisääntyvä terrorismi.
(Onko poliiitikot terrorismin ja ilmastonmuutoksen suhteen täysin ulalla ja mitä ja ketä tuollainen vuohotus hyödyttää)

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kansainvalisen-terrorismin-tutkija-antti-paronen-ei-luokittele-suomea-lintukodoksi-suomessa-olevat-terroriverkostot-ovat-radikaalimpia-ja-kiinni-terroristisessa-verkostossa/7271130?fbclid=IwAR1fOSz1elP5h6QhC8D_Tp-O8CbbLfUQDk232Uh905sL2dnbklWf7X8e6w4#gs.dghnsc

Kuka sitä terrorismia oikein harjoitti aikoinaan maailmalla jos se nyt on loppu.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yksinaiset-sudet-ja-kotoperaiset-terroristit-tassa-terrorismin-kuva-juuri-nyt/7271070#gs.dglajd

Vuosi 2018 oli terrorismin suhteen rauhallisempi kuin aiemmat vuodet. Suurimmat iskut tapahtuivat kuitenkin, kuten usein ennenkin, Ranskassa: muun muassa ampuma-aseisku Carcassonnessa ja Trebésissä sekä veitsi-isku Pariisissa. Myös Strasbourgissa koettiin 11. joulukuuta 2018 torilla tapahtunut ammuskelu jossa kuoli viisi ihmistä. Kaksi muuta veitsi-iskua tehtiin Belgiassa ja Hollannissa.

Mitä nuo on verrattuna todelliseen terrorismiin > oli se sitten kenen tekemää tahansa. Haluan vain muistuttaa WTC ja 9/11 iskuista. Eikö puukotus ole aika pientä verrattuna tähän.
https://www.youtube.com/watch?v=rT9ivH2w_AY

Autolla ajot ihmisten päälle ja puukotukset tulivat muotiin tuossa parisen vuotta sitten. Mikä tuon muodin takana oli. (Kuka hyötyi /Qui bono?) on tapana kysellä näissä asioissa. Saatiinhan me siviilitiedustelulaki, jolla meitä taviksia nyt kyttäillään. Se meni kiireellisenä läpi eduskunnassa kenenkään äänestämättä vastaan. mikä on vastoin Suomen perustuslakia.

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ajattelin aloittaa ketjun otsikolla "kuinka valheet jäävät elämään". Jos joku sanoo ettei valheita ole olemassa, niin kuin voisi sanoa, sillä ettei totuuttakaan ole olemassa, eli kuka voi sanoa, mikä on totta ylipäätään ja mikä ei. Tai mikä valhetta! Minä haluaisin kertoa mikä on valhetta mutta sitä ei aina saa sanoa. Se kielletään.

      Ja sitten kaiken huippuna on se, että näistä selvittämättömistä jutuista, joista totuutta ei saada selville, tulee jonkinlaisia klišeeitä vai miksi niitä kutsuisi
      .
      Sellaisia kuin "Jumalan poika" (Jeesus) oliko poika isääsnä koskaan edes nähnyt?
      Krimin valtaus (asevoimat olivat jo siellä) Venäjän vastaisuuden symbooli.
      Palmen murha (tappo vai murha) tapaus julistettiin murhaksi ensi silmäyksellä.
      Terrorismin kasvu (mihin sitä verrataan) terrorismia on ollut aina.
      Ilmastonmuutos (säät vaihtelee... jne) en mainosta ketään. Hyvä Wekku!
      Kestävä kehitys (en ymmärrä sellaista sanontaa) kaikki kehittyy > pahempaan tai...
      Hiilijalanjälki (onko hiilelläkin jalat) sellainen auto oli joskus kuin Austin Healey.

      En tiedä onko klišee oikea sana näille sanonnoille vai mitä ne on - "käsitteitä" vai mitä. Mutta kun kuuntelee poliitikkojen keskusteluja nykyään telkkarista niin onpa pienen ajan sisällä sanasto muuttunut valtavasti. On hiilinielua ja -jalanjälkeä ja globaalin jihadismin sormenjälkeä ja digitalisaaiota. Tavallinen kansa tai ihminen ei ole nähnyt minkäänlaisia jalan- tai sormenjälkiä missään, mutta elintaso senkun laskee ja herrat ja narrit senkun rikastuu ja kansa köyhtyy.

      Pitäiskö meidän nyt tutista paskat housussa kotisohvilamme katselemassa kun hiili nielujalanjäki tekee tekojaan ja tuhojaan ja terroristit hyökkää missä milloinkin ja sitten joudumme maksamaan teeveeluvan lisäksi siitä vielä jotain terrorismin vastaisen taistelun ja ilmastonmuutoksen aiheuttamien haittojen ja kulujen kattamiseksi rahaa verojen muodossa. Tämä kaikki on tapahtunut muutaman vuoden sisällä. Kansan kusetus on saavuttamassa huippunsa. Sanokaa mun näin vanhempana miehenä näin sanoneen.

      • Anonyymi

        Anonyymi
        24.5.2019 19:21
        Uusi
        Anonyymi
        24.5.2019 18:22
        Uusi
        Tämä on poistettu viisi kertaa. Korjasin ekaa ja tokaa versiota tuloksetta. Toisella kerralla poistin Leena Malkin ja Antti Parosen nimet, kun sanoin että he ovat Suomen terrorismin tutkijoista etunenässä, mutta he eivät osaa ottaa sellaista näkökantaa asioihin, että noissa iskuissa voi piillä takana lavastetut teot eli ns. false flag operaatiot, joita tekevät sitten aivan muut tahot kuin joku Isis. Mikä tuo poistamisen syy on, niin en ymmärrä. Eikö asioista saa puhua niiden omilla nimillä.


    • Anonyymi

      Suomessa ei ollut terrorismia ennen kuin se tuotiin median toimesta tänne. Tai yritettiin tuoda Turun puukotuksen ja Mikkelin panttivanki tempauksen ja Pasilan pommi-iskun muodossa. Kouluampumiset ja joku kauppakeskus pommi-iskut menivät hyvin läpi yleisöön, mutta ne eivät olleet islamistien tekemiä niin kuin ei olleet Mikkeli eikä Pasilakaan. Ruotsissa oli Palmen murha, josta tämä pelleily alkoi 1986. Ennen sitä Pohjolassa ei ollut mitään. Italiassa riehui Nato salaisine armeijoineen (Gladio) lavastaen kommunisteja terroristeiksi.

      Lapsia on helppo peloitella, mutta se ei mene läpi eläkeläisiin, jotka ovat tätä maailmaa tarpeeksi jo nähneet ja tajuavat moisen kusetuksen. Kuka helvetti voi nauttia lasten pelottelusta. Minä vaan kysyn.

      Mikkelin panttivankidraamassa kuoli kaksi henkilöä. Se tapahtui vuonna 1986 ja Pailan pommi-isku oli vuonna 1995 ja siinä loukkaantui yksi poliisi. Sitten tuli tuo Turun puukotus jossa kuoli jokunen kriisi-näyttelijä ja koulu surmissa on sanittu kuolleen jokunen oppilas. Sitten on ollut joitain kauppakeskus hyökkäyksiä vai mitä ne on ollu, joissa kai kuoli myös jokunen kriisi-näyttelijä. Suomeen ei oikein saada istutettua tota USA:n ja Ranskan ja Britannian mallia missä noita lavastettuja tertrori iskuja tehtiin liukuhihnalla. Nyt ne on loppu. Mistä johtuu. Siitäkö kun kansa ei enää usko niihin vaan näkee heti että ne on huijausta.

      Toinen selkeä kehityskulku on se, että iskuja tekevät niin sanotut yksinäiset sudet, joilla ei ole suoraa yhteyttä terroristijärjestöihin. Heidän ideologiansa voivat vaihdella paljonkin. Eihän noissa iskuissa muita ole ollutkaan kuin yksinäisiä susia. Minä kiinnitin huomion sanaan "suoraa" yhteyttä. Onko heillä sitten epäsuora yhteys. Sitä kannattaisi tutkia. Millainen tuo epäsuota yhteys on. Siinä voi olla ratkaisu moneen mysteeriin.

      • Anonyymi

        HÄH? Oletko kuullut islamista? Muslimeista? Sharia-laista? Foliohatusta?

        Yksinäisiä susia???


    • Anonyymi

      Autolla ajot ihmisten päälle ja puukotukset tulivat muotiin tuossa parisen vuotta sitten. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001220441.html
      Mikä tuon muodin takana oli. (Kuka hyötyi /Qui bono?) on tapana kysellä näissä asioissa. Saatiinhan me siviilitiedustelulaki, jolla meitä taviksia nyt kyttäillään. Se meni kiireellisenä läpi eduskunnassa kenenkään äänestämättä vastaan. mikä on vastoin Suomen perustuslakia.

      https://yle.fi/uutiset/3-10040321

      Kukaan ei äänrstänyt vastan kun ei saanut, Missä perustuslaki? Nyt meitä kytätään tosta vaan. Että onneksi olkoon.

    • Anonyymi

      Ryöstäjä vaati suuren summan – 2,5 miljoonaa markkaa – rahaa, auton ja mahdollisuuden poistua esteettömästi. Pankinjohtaja hälytti poliisin, joka saapui paikalle kello 13.50 ja piiritti pankkikonttorin. Johtaja varoitti poliisia yrittämästä sisälle, koska ryöstäjä oli uhannut surmata panttivankinsa ja räjäyttää dynamiittipanoksensa. Panos oli niin suuri, että se olisi räjähtäessään voinut tuhota koko rakennuksen. Koska pankkikonttori oli kerrostalon alakerrassa, poliisi alkoi evakuoida talon asukkaita. (tuskin olisi koko taloa sorruttanut, lisäys minun)

      Viranomaiset pitivät tilannetta alusta alkaen erittäin vaarallisena, joten paikalle kutsuttiin poliisin erikoisryhmä, ns. Karhu-ryhmä. (ekaa kertaa tuli julkisuuteen)

      Myös KOP:n pääjohtaja Jaakko Lassila kävi tapahtumapaikalla. Koska ryöstäjä oli ilmoittanut poistuvansa pankista, jos hänen asettamansa ehdot täytetään, katsottiin parhaaksi suostua niihin. Poliisi toimitti paikalle noin miljoona markkaa sisältävän salkun ja auton.

      Minä näin jälkeen päin kysyisin mihin Jore Takala (tavallinen duunari) olisi tarvinnut noin paljon rahaa?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos uusi tiedustelulaki helpottaa sekopäiden ja potentiaalisten siviilien kimppuun iskijöiden raakkaamista (vaikka jäljittämällä hulluimpia suomi24 kirjoittajia) , niin on paras laki aikoihin. Lisää tällaisia. KANNATAN!

    • Anonyymi

      "Minä näin jälkeen päin kysyisin mihin Jore Takala (tavallinen duunari) olisi tarvinnut noin paljon rahaa?" Takala ei ollut ihan tavallinen duunari. Hänellä oli yritys rakennusalalla joka oli velkaatunut rutosti. Pitikö Takala huppua päässä koko draaman aikana? Taisi siitä tulla nimi filmille. En ole filmiä nähnyt. Olisko keksitty koko juttu. Voi olla kun ajattelee mitä nykyään tehdään kaikenlaisia lavastuksia.

      Elokuva Mannen utan ansikte (1995) sai alkusysäyksensä vuonna 1986 tapahtuneesta Mikkelin panttivankidraamasta. Pahoin velkaantunut rakennusalan yrittäjä (Tom Pöysti) ryöstää pankin Helsingin Jakomäessä.

    • Anonyymi

      "Taitaa Palmen murha olla jo taputeltu kun ei löydetä enää uusia ideoita. Se minun selitykseni taitaa olla se oikea, sillä muissa ei ole mitään järkeä eikä logiikkaa. Lue tämä ketju ja käy toisissa ketjuissa joihin täällä viitataan niin eiköhän se totuus ala jo löytymään."

      Huomasinkin ettei tässä ketjussa olekaan viittauksia toisiin ketjuihin. Aloitetaan tuolta. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15640975/kiihtelysvaaran-kellonsoittaja

      Luulisi ihmisiä nyt kiinnostavan asiat historiassa noin 30 kymmenen vuoden nurkilla ettei vaan aina jauheta noita sotia. Kyllä mekin käymme nyt jonkinlaista sotaa jotain vastaan vaikka meitä taviksia yllytetään maahanmuuttajia vastaan koko ajan.

    • Anonyymi

      Venäläistä ja virolaista haittamaahanmuuttoa ei Suomen alueelle kaivata.

      • Anonyymi

        Totuudella on tapana murtaa kaikki esteet. Valheella ja sen puolustamisella on lyhyet jäljet.

        Anonyymi
        7.5.2019 13:33
        Uusi
        Olet täyi sekopää. Koeta käsitttää, että järjettömät juttusi eivät kiinnosta ketään,

        Anonyymi
        7.5.2019 22:54

        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

        "Kopioikaa tämä jos haluatte."
        Miksi joku haluaisi, siis jos omaa edes gramman toimivia aivosoluja? Tää sun kipeä missio on kovin noloa. Ei kiinnosta siis ketään. Haaskaat aikaasi, mutta sitähän sulla tuntuu riittävän...

        Eikö ketään kiinnosta totuus vaikka WTC torneista, vaikkei sitä vielä olla kerrotukaan. On vain kerrottu valheita. Sama koskee Palmen murhaa. Pelkkää paskaa on jauhettu, jotta saataisiin kirjoja ja lehtijuttuja myydyksi ja siitä on tehty jopa elokuviakin. Ainoatakaan järkeenkäypää teoriaa, kuinka kaikki tapahtui, ei ole esitetty. Teidät etäännytetään todellisuudesta päivä päivältä enemmän, ellette ala jo vihdoin tajuamaan asioita.

        Miksi ihmisille on niin vaikea omaksua totuus vaikka Suomen aloittamasta Jatkosodasta. Suomihan sen aloitti ja Hitler vähän auttoi ja yllytti. Millainen ihminen on sellainen joka ei kestä historiallisia totuuksia. Jos sanon että WTC tornit eivät sortuneet pulipalon ansiosta ja verilammikko Palmen murhapaikalla on jotain paksua punaista mömmöä, mikä viittaa siihen ettei ketään myöskään silloin siellä ammuttu. Tuolla kaverilla ei hermot kestä kuulla totuuksia maailman menosta varsinkaan täällä Suomi 24 foorumissa.

        "Tää sun kipeä missio on kovin noloa. Ei kiinnosta siis ketään." "Olet täys sekopää. Koeta käsitttää, että järjettömät juttusi eivät kiinnosta ketään,"

        Saanko sanoa että ne kiinnostaa minua. Siis kirjoittajaa itseään. Synkkäähän tää on itsekseen puhua, mutta kiitos kommenteistasi. Sinä ainakin olet lukenut juttuni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuudella on tapana murtaa kaikki esteet. Valheella ja sen puolustamisella on lyhyet jäljet.

        Anonyymi
        7.5.2019 13:33
        Uusi
        Olet täyi sekopää. Koeta käsitttää, että järjettömät juttusi eivät kiinnosta ketään,

        Anonyymi
        7.5.2019 22:54

        Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

        "Kopioikaa tämä jos haluatte."
        Miksi joku haluaisi, siis jos omaa edes gramman toimivia aivosoluja? Tää sun kipeä missio on kovin noloa. Ei kiinnosta siis ketään. Haaskaat aikaasi, mutta sitähän sulla tuntuu riittävän...

        Eikö ketään kiinnosta totuus vaikka WTC torneista, vaikkei sitä vielä olla kerrotukaan. On vain kerrottu valheita. Sama koskee Palmen murhaa. Pelkkää paskaa on jauhettu, jotta saataisiin kirjoja ja lehtijuttuja myydyksi ja siitä on tehty jopa elokuviakin. Ainoatakaan järkeenkäypää teoriaa, kuinka kaikki tapahtui, ei ole esitetty. Teidät etäännytetään todellisuudesta päivä päivältä enemmän, ellette ala jo vihdoin tajuamaan asioita.

        Miksi ihmisille on niin vaikea omaksua totuus vaikka Suomen aloittamasta Jatkosodasta. Suomihan sen aloitti ja Hitler vähän auttoi ja yllytti. Millainen ihminen on sellainen joka ei kestä historiallisia totuuksia. Jos sanon että WTC tornit eivät sortuneet pulipalon ansiosta ja verilammikko Palmen murhapaikalla on jotain paksua punaista mömmöä, mikä viittaa siihen ettei ketään myöskään silloin siellä ammuttu. Tuolla kaverilla ei hermot kestä kuulla totuuksia maailman menosta varsinkaan täällä Suomi 24 foorumissa.

        "Tää sun kipeä missio on kovin noloa. Ei kiinnosta siis ketään." "Olet täys sekopää. Koeta käsitttää, että järjettömät juttusi eivät kiinnosta ketään,"

        Saanko sanoa että ne kiinnostaa minua. Siis kirjoittajaa itseään. Synkkäähän tää on itsekseen puhua, mutta kiitos kommenteistasi. Sinä ainakin olet lukenut juttuni.

        Miten tuo liittyy virolaisten ja venäläisten haittamaahanmuuttoon. Kirjoita uudelleen selvittyäsi psykoosista.


    • Anonyymi

      Jos maahanmuuttajia, pakolaisia, ei olisi tullut yhtäkkiä niin paljon kuin tuli, niin soini istuisi vieläkin persuna eduskunnassa yhden tai kahden puoluetoverinsa kanssa.

    • Anonyymi

      Älkää sekoittako 80- ja 90-luvun tapauksia tähän, ne ovat aivan eri asia.

      • Anonyymi

        Miten Raivo Roosnan tekemät rikokset eroavat muiden tekemistä rikoksista? Virolainen rikollinen on rikollinen siinä missä irakilainen rikollinenkin.


      • Anonyymi

        Anonyymi
        29.5.2019 23:53
        JOO KIITTI!
        Nyt tajusin, että Oswald räjäytti WTC:t. Palme ampui Kennedyn. Moskeijaiskut teki Osku, joka poltti Suomessakin kirkot. Seuraava kohde taitaa olla Posion Esso.
        Onkohan siinä muuten joku kaava, kun yhtenäkään lauvantaina klo 18-19 välisenä aikana ei ole palanut vielä autokorjaamoa? Suojeleeko CIA niitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten Raivo Roosnan tekemät rikokset eroavat muiden tekemistä rikoksista? Virolainen rikollinen on rikollinen siinä missä irakilainen rikollinenkin.

        Tässä ote toisesta jo julkaistusta ketjusta.

        FabulaRasa
        10.4.2019 1:12
        Ihmisjahti jatkui. Nyt kylläkin kaikki terroristit ja murhaajat ovat jääneet ja jäävät kiinni joko paikan päältä tai lyhyen ajan sisään. Kiitos valvontakameroiden, joita on jo melkein kaikkialla. Tämä oli "terrorismin" motiivi. Saada lisää valvontaa ja kameroita ja kuuntelulaitteita joka puolelle (siviilitiedustelu) kaduille ja toreille ja osaksi tietoyhteiskuntaa jopa koteihin. Tässä alla tuo filmi josta on puhuttu.

        Ajattelu on assosiatiivista, vaikka ette te pysty tekemään sitä assosiaatiota tuon filmin ja Palmen lavastetun murhan välillä, joka ratkaisisi tämän bluffin, niin kuin minä, mutta kun minua ei oteta vakavasti eikä uskota. Päinvastoin viestini poistetaan ennen kuin kukaan ehtii edes lukea niitä. Mutta assosioikaa vain vapaasti. Löytyykö yhtäläisyyksiä ? Sitä ei ole tekstitetty suomeksi valitettavasti, mutta kyllä te englantia osaatte.

        https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Kun nyt sanon, että tämä liittyy Palmen murhaan, niin ohitatteko probleeman vain ajattelemalla, että mies vain kuvittelee tai on jopa deluusion vallassa.

        Tutkija Antti Paronen alkaa olla jyvällä asiasta kun sanoo, että iskuun lähtijät (susiterroristit) tuppaavat olemaan jihadistisessa (tapaus Palmen yhteydessä jossain muussa) viitekehyksessä yksilöitä, jotka inspiroituvat netistä (Palmen aikaan televisiosta) näkemästään ja lukemastaan, ja radikalisoivat itseään sosiaalisessa piirissä. (Saamme vielä selville Palmen tapuksessa missä ihme piireissä kukakin radikalisoitui kun asia ratkeaa)

        (Murhaajaksi lavastettu Haamumies näki tuon filmin televisiosta vähän ennen murhaa, mutta se ei ollut hän joka radikalisoitui vaan nuo lavastajat. Halusivat kertoa hänelle että hänen kintereillään ollaan, kun hän sattui asumaan Suomen kommunistisen puolueen entisen puheenjohtajan Aarne Saarisen naapurissa Pitkänsillanrannassa ja samassa rapussa ylempänä oli asunut myös Mauno Koivisto ennen presidentiksi tuloaan. Myöhemmin hänen asuntoonsa muutti kulttuuriministeri Arvo Salo sdp) Haamumiehelle annettiin salaisuus kannettavaksi, jota hän ei nyt vaan jaksa kantaa, sillä hän ei hyödy siitä mitään.

        Lavastetussa murhassa ei tietenkään voi olla ketään oikeaa murhaajaa, mutta jos joku näyttelee murhaajaa tai murhasta epäiltyä niin sitten hän on olemassa. Olof Palmen tapauksessa Christer Pettersson näytteli murhasta epäillyn roolissa. Hän oli saanut nuoruudessaan jopa yhden vuoden näyttelijän koulutuksen ja oli jopa kuulema kurssinsa paras. Hänet erotettiin teatterikoulusta huumeiden käytön takia. Hän sai olla hirmu kauan lehtien sivuilla uutisissa milloin minkäkinlaisen törttöilyn takia ja hän osasi lypsää mediaa. Nämä muut murhaepäillyskandidaatit eivät selninneet niin hyvin. Victor Gunnarsson, Anti Avsan, Christer Andersson ja nyt viimeksi Stig Engström, joka kuoli jo vuonna 2000 Avsania lukuunottamatta ovat nuo muutkin jo kuolleet ettei siinä mitään ja ainoa silminnäkijäkin on kuollut.

        Victor Gunnarssonia ammuttiin niskaan samalla lailla kuin tuota pappia tuossa filmissä, jonka suomalainen nimi on hassusti "Saarroksissa". Olenko minä nyt saarrettu.


    • Anonyymi

      Media on syyllinen.

      Iltalehti ilta-sanomat hesari, yle mtv3.

      Harva itkisi jos näitä ihmisiä harvennettaisiin kovalla kädellä.

      • Anonyymi

        Suurimpia uhkia suomelle ovat tulevaisuudessa islamisaatio, sharialain tuleminen, kehitysmaalaisten segregoituminen kantaväestöä vastaan, kunniakulttuuri ja ulkomaalaisperäinen rikollisuus ja etenkin seksirikollisuus. Kulttuurien , mentaliteettien ja temperamenttieroista johtuvat pysyvät me vastaan te-skenaariot. Suomalaisuus alasajetaan ja luottamusyhteiskunnan tuhoutumisen myötä tulee jenkkityylinen poliisivaltio. Parhaimmillaan.

        https://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/


      • Anonyymi

        Poimin tuolta tällaisen. Aika hyvin oivallettu ja kirjoitettu. Onkohan sama Anselmi Anonyymi asialla. AAA = Anselmi Anonyymi asialla.

        Anonyymi
        31.5.2019 3:01
        Uusi
        Kenelle luulette sopii parhaiten, että kansa purkaa vihansa muslimeihin eikä kapitalisen järjestelmän kannattajiin. Olisiko se suurpääoma itse. Ketkä saivat aikaan vaikka 9/11 tapaisia huijauksia, missä lentokoneet katoavat kiviseinän sisään ja maan sisään, teräsrakenteisista taloista puhumattakaan. Miten lentokone voi mennä maan sisään, ettei siitä jää jäljelle kuin jälkeenpäin paikalle tuotu turbiini.

        https://www.youtube.com/watch?v=Xuii9uNBpaY

        Kohta rytisee Iranissa, mutta sitä ennen on saatava meidän kristittyjen hyväksyntä jenkkien hyökkäykselle sinne ja sehän käy parhaiten tekemällä niin sanottu false flag isku.


      • Anonyymi

        Nyt lähti ilmoitus poliisille väkivallan lietsomisesta. Poliisi tulee käymään kotonasi ja joudut kuulusteluihin.


    • Anonyymi

      TAAS POIMIN TUOLTA TOISESTA KETJUSTA TÄLLAISEN.

      Anonyymi
      31.5.2019 9:47
      Uusi
      Anonyymi
      24.5.2019 18:03
      Ajattelin aloittaa ketjun otsikolla "kuinka valheet jäävät elämään". Jos joku sanoo ettei valheita ole olemassa, niin kuin voisi sanoa, sillä ettei totuuttakaan ole olemassa, eli kuka voi sanoa, mikä on totta ylipäätään ja mikä ei. Tai mikä valhetta! Minä haluaisin kertoa mikä on valhetta mutta sitä ei aina saa sanoa. Se kielletään.

      Ja sitten kaiken huippuna on se, että näistä selvittämättömistä jutuista, joista totuutta ei saada selville, tulee jonkinlaisia klišeeitä vai miksi niitä kutsuisi.

      Tai nuo selvittämättömät tapahtumat ovat vain asioita, joista puhutaan niin kuin ne olisivat oikeasti tapahtuneet jokseenkin niin, mitä meille niistä on annettu muodostaa mielikuva niin kuin virallinen sana (valtamedian sana) on niistä kertomut. Jos kyseenalaistat jotain niin leimaudut foliohatuksi ja siten selvittämättömistä jutuista tulee omina itsenään eläviä käsitteitä joilla saadaan hämättyä ihmisten todellisuuden tajua. Niillä saadaan ihmiset uskomaan valheisiin.

      https://www.youtube.com/watch?v=NVcL_N03SWU

      Poliitikot käyttävät näitä valheita puheissaan ajaessaan jotain omia tarkoitusperiään. En nyt tarkoita ketään erityistä poliitikkoa vaan poliitikkoja ylipäätään. Tätä meneyelmää voisi kutsua propagandaksi. Kun puhutaan vaikka Krimin valtauksesta niin unohdetaan että siellä oli kansan äänestys niemimaan omasta kohtalosta ja puhuttaessa 9/11:sta niin asia liitetään automaattisesti Osama bin Ladeniin ja al-Qaidaan. Näin nuo valheet toimivat

    • Anonyymi

      Kaikki ei varmaan muista tai edes tiedä mikä tuo Shanksville lento 93 oikein oli.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/United_Airlinesin_lento_93

      Usein näistä tällaisista jutuista tehdään myös elokuvia. https://fi.wikipedia.org/wiki/United_93

      https://www.popularmechanics.com/military/a5688/debunking-911-myths-flight-93/
      Sitten ne synnyttää melkein heti myös salaliittoteorioita, jotka menevät tahallaan täysin hakoteille ja harhauttaa ihmiset olemaan puhumatta siitä, mikä tuollaisissa sekoseko-jutuissa on se täysin käsittämätön juttu niin kuin tässä tuo, että mihin se kone ja ihmiset oikein katosivat niin totaalisesti, ettei mitään jäänyt jäljelle, paitsi jälkeenpäin paikalle tuotu yksi koneen turbiineista. Siitä on kuva tuossa englannin kielisessä versiossa. https://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_93

      Menikö se kone maan sisään, sillä jos koneet pystyvät menemään kivitalon (Pentagon) sisään ja teräsrunkoisten talojen sisään (Wtc_tornit) niin ei kai maa niin kovaa ole, etteikö kone tuollaisella nopeudella voisi sitten mennä maankin sisään. Jos näin on niin miksei heitä kaiveta sieltä ylös, jos vaikka joku olisi vielä hengissä, kun Jenkeissähän kaikki on mahdollista.

      • Anonyymi

        "Menikö se kone maan sisään, sillä jos koneet pystyvät menemään kivitalon (Pentagon) sisään ja teräsrunkoisten talojen sisään (Wtc_tornit) niin ei kai maa niin kovaa ole, etteikö kone tuollaisella nopeudella voisi sitten mennä maankin sisään."
        Konetta lensi Osku, joka oli laittanut keulaan titaanivahvistukset. Ne myös suojelivat kuljettajaa. Törmäyksen jälkeen Oskuhan juoksi kaasuttamaan juutalaiset pois natsi-saksasta ja vasta sitten ampui Kennedyn. Kennedyhän oli hetkeä aiemmin potkaissut Palmea nivusiin johon tämä sitten menehtyikin


      • Anonyymi

        MUUTIN VIESTIÄ HIEMAN JOTTA SE VOISI JÄÄDÄ TÄNNE.

        Ajattelu kun on assosiatiivista niin aika humoristisesti kirjoittaja osaa liittää Hamppumiehen Haamumieheen, jonka tarina tuntuu kuin se olisi pilvessä keksitty; mutta se kun vaan on totta.

        Anonyymi
        1.6.2019 14:46
        Kannabiksesta ei saa sanoa mitään laillistamisen puolesta. Lähtee poistoon aika herkästi. Tänään koitin herätellä keskustelua kun tuli docstopin ohjelma hamppumies vastaan valtio.


        https://scholarlycommons.law.northwestern.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1955&context=jclc

        Saarroksissa elokuvassa ei puhuta ampujan kävelytyylistä mitään, mutta se on mukana siinä aidossa ja alkuperäisessä oikeudenkäynnissä Harold Israelia vastaan. Pettersonnilla oli hieman outo tyyli liikkua, jos katsotte netistä sen videolta. Minulla on kuva jossa hän painii alasti ilkosillaan karhuntaljan kanssa, mutta se ei kait ole Jaakobin painia.

        The state of Connecticut vs. Harold Israel - HathiTrust Tuo murha ei koskaan ratkennut eikä ratkennut Kennedynkään murha vaikka ei siinä mitään. Maailmassa on tapahtunut tuhansia murhia, joita ei olla ratkaistu. Mutta nyt ratkomme murhaa, jota koskaan ei tehty > nimittäin Palmen bluffi murhaa. Oskun ja Hamppumiehen kanssa.


    • Anonyymi

      Mulla on yks kaveri jonka nimi on Osku. Mä en vaan pysty assosioimaan häntä tekemään noita kaikkea mitä esität Oskun meriiteiksi.

      • Anonyymi

        Juuri sitä NE haluavatkin sinun luulevan...


      • Anonyymi

        LAINATTU LRTJYSTA https://keskustelu.suomi24.fi/t/15673438/arkaa-asiaa
        JOSSA POHDINTA JATKUU.

        Anonyymi
        2.6.2019 4:30
        Jopa omassa aloittamassakin ketjussa voi joku viesti jäädä pimentoon. Huomasi tuolta alkupäästä tällaisen eilispäivältä. Ajattelu kun on assosiatiivista niin aika humoristisesti kirjoittaja osaa liittää Hamppumiehen Haamumieheen, jonka tarina tuntuu kuin se olisi pilvessä keksitty; mutta se kun vaan on totta.

        Anonyymi
        1.6.2019 14:46
        Kannabiksesta ei saa sanoa mitään laillistamisen puolesta. Lähtee poistoon aika herkästi. Tänään koitin herätellä keskustelua kun tuli docstopin ohjelma hamppumies vastaan valtio.

        Ote eräästä kirjoituksestani, josta piti tulla kai jonkinlainen kirja tai pamfletti. Se jäi kesken, mutta siinä on sama teema kuin Palmen murhassa. Väärin syytetty mues vapautetaan kaikista syytteistä aivan kuin Christer Petersson, joka tosin oli juonessa mukana ja näytteli roolinsa.

        https://scholarlycommons.law.northwestern.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1955&context=jclc

        Saarroksissa elokuvassa ei puhuta ampujan kävelytyylistä mitään, mutta se on mukana siinä aidossa ja alkuperäisessä oikeudenkäynnissä Harold Israelia vastaan. Pettersonnilla oli hieman outo tyyli liikkua, jos katsotte netistä sen videolta. Minulla on kuva jossa hän painii alasti ilkosillaan karhuntaljan kanssa, mutta se ei kait ole Jaakobin painia.

        The state of Connecticut vs. Harold Israel - HathiTrust Tuo murha ei koskaan ratkennut eikä ratkennut Kennedynkään murha vaikka ei siinä mitään. Maailmassa on tapahtunut tuhansia murhia, joita ei olla ratkaistu. Mutta nyt ratkomme murhaa, jota koskaan ei tehty > nimittäin Palmen bluffi murhaa. Oskun ja Hamppumiehen kanssa.


    • Anonyymi

      LAINATTU samaisesta LRTJYSTA (pitää tietenkin olla KETJUSTA) ja SAMAISESTA https://keskustelu.suomi24.fi/t/15673438/arkaa-asiaa
      JOSSA POHDINTA JATKUU.

      Anonyymi
      2.6.2019 18:22
      Uusi
      MITEN TODELLAKIN TÄNNE VOI KITJOITTAA? Tarkoitin kirjoittaa.
      Emme anna periksi. Kertoisin vielä Haamumiehestä sen että hän oli olevinaan paperittoman asemassa kun vaihtoi sukunimensä ja vaihtoi kaupunkia ja yritti hakea uudella sukunimellään töitä eikä näyttänyt kuin paria viimeistä työtodistusta työnantajille. Hän huomasi pian että hänen seuraajansa olivat hänen kannoillaan. Hän tavallaan leikki ja leikkii tietoisesti tätä peliä joskaan hänellä ei ole mitään nilkkapantoja ja tuskin siruakaan sisällään vaan häntä seurataan jostain ihme paikasta ihme laitteilla.

      Anonyymi
      3.6.2019 2:09
      http://pjarvinen.blogspot.com/2017/10/gps-seuranta-tulee-vaajaamatta.html

      Ei tuo ihmisten seuranta ihme paikoista ihme laitteilla mikään ylitsepääsemätön asia ole mieltää. Se, että sinua on seurattu tai Haamumiesta on seurattu jo yli kolmekymmentä vuotta, tekee asiasta mielenkiintoisen. Totta on että siviiliin tuollaiset keksinnöt tulevat useiden vuosien viiveellä. Jotkut jopa puhuvat 50 - 100 vuoden viiveistä

      GPS-seuranta tulee vääjäämättä
      Ollilan työryhmä esitti asteittaista siirtymistä kilometriveron käyttöön. Ehdotus sai paljon kielteistä julkisuutta -- eikö meitä nyt jo valvota ihan riittävästi, pitääkö seuranta ulottaa vielä autoiluunkin?

      Asian tiimoilla on ollut muutama vuosi hiljaista, mutta kilometrivero ei ole hävinnyt minnekään. Sille ei oikeastaan ole vaihtoehtoja. Kun bensaveron tuotto alkaa laskea, vastaava rahasumma on kerättävä jostain muualta liikenteestä. Uudet tekniikat tekevät keräämisen entistä helpommaksi.

      Sinä, joka kannatat itseään ajavia robottiautoja tai sähköautoihin siirtymistä, oletko tullut ajatelleeksi, että se tarkoittaa myös jatkuvaa ajamisen seurantaa ja siitä laskuttamista? Kun sähköautot alkavat yleistyä, polttoaineveron runsaan kahden miljardin tuotto alenee, ja on kompensoitava sähköautoilua verottamalla.

      Vero ei voi kohdistua yksinomaan ajoneuvoon, koska bensa-auton eliniän aikana kuluttaman polttoaineen koko verotuotto pitäisi lisätä sähköauton hintaan. Myöskään sähköveroa ei voi korottaa, koska se nostaisi kotitalouksien ja yritysten kustannuksia.

      Parhaiten polttoaineveron korvaisi lisämaksu, joka perittäisiin sähköautojen lataamisesta. Silloin sen tuotto riippuisi ajon määrästä, aivan kuten polttoaineveron nyt. Ongelmana on kuitenkin mahdollisuus ladata autoja taloyhtiön pihassa tai omasta kotipistorasiasta, mikä tekisi veron kiertämisestä houkuttelevaa.

      Ainoaksi ratkaisuksi taitaa jäädä kilometripohjainen vero. Sähköautojen seuranta tulee muutenkin olemaan helppoa, koska GPS-järjestelmät ja tietoliikenneyhteydet ovat niissä valmiina. Robottiautoissa asia on vielä yksinkertaisempi, sillä ne suorastaan vaativat reaaliaikaista seurantaa toimiakseen.

      Kaikista perusteluista huolimatta ajatus siitä, että autoni raportoisi koko ajan viranomaiselle, missä se ja minä liikumme, tuntuu vastenmieliseltä ja pelottavalta. Etenkin kun sen perimmäisenä motiivina on vain rahan kerääminen. Totta, älypuhelin tekee samaa, mutta siihen on hyvä syy: tukiaseman on pakko tietää, missä puhelin sijaitsee.

      Jos Haamumies näki televisiosta silloin tuon Elia Kazanin elokuvan Saarroksissa (The Boomerang) niin olihan siihen aikaan jo television katselua rekisteröivä tutkimus. FinnPanell suoritti sellaista ilman, että seurattavan oli tehtävä mitään merkintöjä katselupäiväkirjaansa. En tiedä miten ne vakoilivat telkkaria töllöttävia "sohvaperunoita". En usko että FinnPanell olisi lavastanut Palmen murhan, joka jäljitelee tuota filmiä, mutta tiedot ovat voineen valua ulkopuolisille, Sama mahdollisuus tulee nyt kun siviilitiedustelulaki tuli voimaan. Millä estää ettei vakoilutiedot valu ulkopuolisille tahoille, jotka sitten vaikka alkavat kiristää niillä valvonnan alla olevaa.

    • Anonyymi

      Kello 10:15 tuo yllä ollut viesti oli jo poissa. Aikaa oli mennyt vain parikymmentä minuuttia, Ollaanko tässä taas live-lähetyksessä sensorin kanssa? Jo on aikoigin eletty.

      Jos puhutaan ihmisten seuraamisista niin eikö minua seurata juuri nyt ylläpidon ja moderaattoreiden toimesta, jotka tekevät kaikkensa etten saa kerrottua teille, hyvät historian palstalaiset, mikä näiden outojen tapahtumien takana on.

      Tietty taho ja globaali eliitti eivät ole välttämättä synonyymejä vaan anonyymejä. Mutta jos tämän foorumin moderaattorit luulevat kuuluvansa tuohon tiettyyn tahoon niin erehtyvät. Se tietty taho juuri haluaakin , että kerron totuuden noista asioista (Palmen murha ja vaikka 9/11).
      Eihän ne toimi peloitteena jos halutaan että joku terroristi olisi ne tehnyt. Mutta jos ne on tehnyt joku tuntematon taho niin se jää kaivelemaan ja peloite on valmis.

    • Anonyymi

      Tuo Arkaaasiaa ketju alkaa voivottelulla kun viestejä poistetaan. Silloin tästä ketjusta oli poistettu 17;sta vastaustatusta oli poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

      Nyt 30:stä vastaustatusta on poistettu 51 sääntöjenvastaista viestiä. Eli 81 on kirjoitettu ja joista vain 30 on saanut jäädä ja aihe on kuitenkin ollut sama.

    • Anonyymi

      Mitä hyotyä jostain taviksen seuraamisesta on. Nyt kun siviilitiedustelulaki on voimassa eli ketä vaan voidaan alkaa salaa seeuraamaan, joka olisi aika tylsää touhua tuijottaa jotain valvontakameraa tuntitolkulla ja jos jotain alkaisi tapahtumaankin niin eihän poliisi sinne ehtisi hätiin millään. Täytyisi olla joku Super-Hessu tai Teräsmies tai Hämähäkkimies.
      Siksi siviilivalvojien hauskuuttamiseksi otetaan houkutuskintuja pitämään valvotulle seuraa ja mitä hauskaa se olisi ilman feed-backiä. H-linnulle sanotaan mitä tuon ptää sanoa ja kertoa sitten tehtävän antaneelle miten valvottava reagoi asiaan. H-lintu ei tiedä että siviilikytät valvovat hritä salaa uudenaikaisilla laitteilla, missä ei tarvita asennella mitään erityisemmin minnekään vaan se tapahtuu ulkoapäin sisälle taloon seinien ja kattojen läpi esimerkiksi ja laitteet kattavat kaikki mahdolliset paikat; ehkä jotain syvää suolakaivosta lukuunottamatta. Siksi ihmetyttääkin miksei laitetta köytetä Shanksvillen uhrien löytämiseksi maan uumenista. Ehkä siksi kun siellä ei ole ketään vaan kraateri syntyi ohjuksen tekemänä.

      Se kuinka tuo hauskanpito tapahtuu on vähän samanlaista kuin viihdeohjelma Possessa laitetaan nappi kusettajan horvaan, johon tuo saa ohjeita piilokameran takana olijoilta ja kusetettava menee pian lankaan ja alkaa käyttäytymään miten sitten käyttäytyykin. Se että valvojat saavat suoran palautteen tilanteesta on se heidän huvinsa. Näin meitäkin valvovat siviilikytät pitävät hauskaa meidän köyhien kustannuksella. Se vaan että köyhää ei aina naurata. Ruotsissa Palmen murhaajaa etsittäessä ei poliisia estä mikään rikkomasta intimiteetti suojaa ja se jatkuu vieläkin. He ovat jo siirtyneet tuohon suoraan valvontaan piilokameroillaan, jotka sijatsevat (en sano sateliiteissa) jonkinlaisissa laitoksissa jotka käyttävät HAARPille ominaista heijastus teksiikkaa. En tiedä. En ole alan asiantuntija. Tiedän vain heidän aikeensa.

      Tätä varten Suomeen haluttiin siviilitiedustelulaki, sillä nuo puheet islamilaisista valtaajista on pelottelu puheita ja nyt nämä kytät saa samalla sankariviitan päällensä kun esiintyvät muka kansan pelastajina. Vähän niin kuin poliitikot. Sairasta sakkia ovat. En voi muuta sanoa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Posse_(televisiosarja) Katsokaa se osio tuosta. Ihan hyvä ohjelma kaiken kaikkiaan.

      • Anonyymi

        TAAS OLI LIIAN ARKAAASIAA. Poistettiin alle parinkymmenen minuutun. Ilmastonmuutos on arka asiaa. Varsinkin ihmisen tekemänä.

        http://nwohavaintoja.blogspot.com/search/label/HAARP

        Yhdysvaltain armeijalla sekä NATO:lla on hallussaan tämä HAARP:n skalaariase, jolla voidaan myös muokata säätä. (mitähän viherpipertäjät tähän sanoo)

        Huhutaan, että tämä HAARP:n teknologia perustuisi Nikola Teslan elämäntyöhön perustuviin keksintöihin, joiden piirustukset CIA ja FBI putsasi jo viimeistään siinä vaiheessa, kun Tesla vaihtoi ns. hiippakuntaa. (Hän kuoli hotellihuoneessaan)

        http://nwohavaintoja.blogspot.com/2012/03/haarpn-kaytto-aloitettu.html

        HAARP skalaariaseen käyttö on jo aloitettu siviilejä vastaan ja tätä radi/elektromagneettista säteilyä lähetetään asuntoihin smartmeter järjestelmän kautta. Eli asunnossa voi saada ihan sädehoitoa.

        Jos katsotte tuon Possen piilokameraosion niin eikö se jos mikä ole mielen hallintaa (mind controll) kun toista jekutetaan. Jekutus on toisille hauskanpidon väline.

        Lainasin tuon netistä. Tarkoitus ei ole pelotella ketään eikä jekuttaa. Jos kysyn teidän mielipidettä asiaan, niin tuskin saan sillä teillä ei ole mielipidettä tuohon. Haukutte vaan henkilön joka tuo asian esille. Se on pelkuruutta. Pakenette omia pelkojanne kieltämällä itseltänne edes ajattelemasta asiaa.

        Nuo artikkelit eivät ole minun kitjoittamia. Minä vain liitin ne tähän kun yritän saada selville voidaanko HAARPilla salaseurata (katsella/kuunnella) ihmisiä rakennusten sisällä kattojen ja seinien lävitse. Onko kenelläkään siitä tietoa vai onko sellaiset laiyyeet vasta kehitteillä ja liitetäänkö ne sitten siviilitiedustelulain piiriin joka sallii ihmisten salaseurannan ilman oikeuden päätöstä ja lupaa. Iso Veli valvoo yhteiskunta on jo melkein täällä.


    • Anonyymi

      "Lainasin tuon netistä. Tarkoitus ei ole pelotella ketään eikä jekuttaa. Jos kysyn teidän mielipidettä asiaan, niin tuskin saan sillä teillä ei ole mielipidettä tuohon. Haukutte vaan henkilön joka tuo asian esille. Se on pelkuruutta. Pakenette omia pelkojanne kieltämällä itseltänne edes ajattelemasta asiaa."
      Olet väärässä. Ketään ei vain voisi vähempää kiinnostaa, ihan oikeasti. No, ehkä liioittelin. Valtaosaa ei kiinnosta huisin jäsnkät salaliittoteoriat, koska sellaisia ei ole. Sitten on muutama promille liikaa pohtineita älykköjä, jotka ovat tehneet ehkä yhden pohdinnan liikaa, ja jotakin on pääkopassa kärähtänyt. Sitä monella tällaisella on varmaan edesauttanut jotkin hallusinogeeniset ainekset...

    • Anonyymi

      Iltalehti lietsoo vihaa, joten niiden päälle saa ajaa.

    • Anonyymi

      "Sitten on muutama promille liikaa pohtineita älykköjä, jotka ovat tehneet ehkä yhden pohdinnan liikaa, ja jotakin on pääkopassa kärähtänyt. Sitä monella tällaisella on varmaan edesauttanut jotkin hallusinogeeniset ainekset... "

      Sen varmaan kaima Anonyymi on huomannut, etten minä ainakaan mikään älykkö ole, vaikka yleissivistynyt olenkin. Olen kirjoittanut tänne lähinnä Palmen murhasta ja miehestä, jota epäiltiin murhaajaksi, joka sai lempinimen Haamumies.

      Nyt Haamumies on julistettu "ei Palmen murhaajaksi" muttei kai olla ihan sitä vielä myönnetty, että se oli taiteilijan tuulesta tempaama heppu, jonka tuo halusi mukaan kuvioihin. Tuo heppu (Haamumies) on viimeisimpien tietojen mukaan väitetty olleen paikallinen kylähullu, joskin tuolla oli alibi, eikä siten olisi millään voinut olla paikalla, missä taiteilija hänet näki. Eli ei hän voi olla hän. Vaikka eihän hänen tarvitsisi mitään alibia esittää, jos kerran ei ole mitään murhaakaan tehnyt.

      Minun Haamumieheni on eri kaveri mitä ruotsalaiset esittävät, sillä heidän oli pakko keksiä jokin syy, miksi tuollaista kuvaa esitettiin vuosi tolkulla murhaajaksi. Joskin Ölvebro, joka tuli Holmèrin jälkeen tutkimusten johtoon, sanoi kuvan levittämisen mediassa olleen suurin moka koko Palme tutkimuksissa. Tosin hänkään ei ottanut kantaa siiheen, kuka mies oli tai ylipäätään tutkinut, vaikka sellaista asiaa, että oliko kuvan levittämiseen jokin syy tai tarkoitus. Sillä eihän tuollainen ihan normaalia ole. Jäädään tähän ja odotan mielipiteitänne. Kohta Osku ja Hamppumies älähtää. Luulen että kohta toinen kaimanyymi nimeää Haamumiehen vai Hamppumiehen Oskuksi.

    • Anonyymi

      Kaimanyymin Hamppumies Oskun rooli ei ole ielä oikein selkeentynyt vai johtuuko se, että kaimanyymi ei ole vielä sevinnyt vappuSimoista. Simossa poltettiin kirkon ulkorakennus samaan aikaan kun Ylivieskan kirkko paloi. Tänä vuonna pääsiäis- kokkona toimi Kempeleen pappila, jonka palon syttymissyytä odottelemme täällä historian palstalla kieli pitkällä.

      "Nyt tajusin, että Oswald räjäytti WTC:t. Palme ampui Kennedyn. Moskeijaiskut teki Osku, joka poltti Suomessakin kirkot. Seuraava kohde taitaa olla Posion Esso".

      "Pensylvanian konetta Flight_93 lensi Osku, joka oli laittanut keulaan titaanivahvistukset. Ne myös suojelivat kuljettajaa. Törmäyksen jälkeen Oskuhan juoksi kaasuttamaan juutalaiset pois natsi-saksasta ja vasta sitten ampui Kennedyn. Kennedyhän oli hetkeä aiemmin potkaissut Palmea nivusiin johon tämä sitten menehtyikin".

    Ketjusta on poistettu 57 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe